OVER MIJ

Hi! Ik ben Melanie.
Welkom op mijn website

MK interior Melanie Kruider

Interieur is mij al van jongs af aan met de paplepel ingegoten. Mijn ouders hadden (nog voor internet bestond) een meubel winkel van ruim 10.000m². Direct na het zwangerschapsverlof van mijn moeder ging ik “mee” naar de winkel, ik had mijn eigen speelhoek en met de aandacht van alle klanten kwam ik niets tekort. Later ben ik fanatiek mee gaan helpen in de winkel. Verkopen, hoekjes stylen, klanten adviseren, klusjes en bezorgen. Ik heb heel wat interieurs voorbij zien komen!

Toch kwam de keuze om de winkel over te nemen op mijn 19e te vroeg. Het was een te grote stap en ik wilde bovendien meer zien van de wereld! Zo ben ik bij mijn huidige werk terecht gekomen. Sinds 7 jaar werk ik als stewardess bij KLM. Een hele leuke job die mij (bijna) alle landen van de wereld laat zien. Hier kom ik steeds tot nieuwe (interieur) ideeën tegen en neem ik verschillende culturen bijna letterlijk mee naar huis! 

Na 2 huizen van top tot teen te hebben verbouwd en af en toe wat styling klusjes voor bekenden te doen, begon het toch te kriebelen om hier meer mee te doen. Daarom heb ik in oktober 2020 de keuze gemaakt om voor mijzelf te beginnen met MK Interior. 

Wat klanten zeggen

Melanie luisterde goed naar onze wensen en heeft aan de hand daarvan een prachtig ontwerp aangeleverd. Melanie heeft een deel van onze eigen meubels gecombineert met eigentijdse kleuren en accessoires. We zijn heel blij met het eindresultaat: een woonkamer die modern is met een stoere touch.

Melanie heeft ons geholpen met een mooi advies voor een nieuwe keuken en make-over van de huiskamer. We zijn heel blij met het resultaat en het is fijn dat we nog steeds bij haar terecht kunnen voor wat betreft verdere aankleding van keuken en woonkamer. Ze heeft altijd leuke ideeën en tips waar we direct mee aan de slag kunnen. Een absolute aanrader en we zijn blij dat we voor Melanie hebben gekozen voor interieuradvies!

Melanie van MKInterior heeft ons uitstekend geholpen om ons kantoor van een gezellige en moderne uitstraling te voorzien. Ze ziet dingen die je zelf niet ziet of kan bedenken, alleen daarom al is het een waardevolle investering. Ze benaderd alles enthousiast en op een laagdrempelige manier. Ze is ook heel goed bereikbaar. Dit werkt enorm fijn en vertrouwd. Absoluut aan te raden voor zowel zakelijke als privé doeleinden.

Wij kenden Melanie via via en daarom hebben wij haar uitgenodigd om ons te helpen bij een slaapkamer make-over. Vorig jaar hebben we de begane grond verbouwd en die stijl wilden we graag doorvoeren in onze slaapkamer. Melanie greep dit met beiden handen aan en kwam gelijk met mooie ideeën. Nadat ze ons het moodboard had gepresenteerd is ze voor ons aan de slag gegaan met onze “hotelchique” slaapkamer! En daarnaast heeft ze ook nog wat extra items aan de woonkamer toegevoegd om deze ruimte af te stylen. En we zijn meer dan tevreden en blij met het eindresultaat! Melanie heeft ons laten zien dat je met niet al te veel aanpassingen toch een hele andere sfeer kunt creëren. Daarnaast is het heel leuk om samen met Melanie zo’n traject te doorlopen, ze is enthousiast, betrokken en deskundig! Kortom: een enorme aanrader! 🤩

Melanie heeft ons geweldig geholpen met een moodboard voor de babykamer en onze eigen slaapkamer. Ze is flexibel, geeft goede adviezen en weet in de kamer de juiste sfeer over te brengen. We zijn erg blij met hoe de kamers zijn geworden!

Dankzij het advies van Melanie hebben we een keuze gemaakt die we zelf nooit gingen durven maken. Melanie begreep meteen waar wij naartoe wouden gaan met onze beenhouwerij, haar eerste voorstel gaf bij ons meteen het juiste gevoel. En we zijn zoooo blij met het resultaat, ook de klanten spreken ons hier dagelijks over aan! Een topvrouw met passie voor interieur.

Melanie komt met innovatieve ideeën en is proactief in het bewaken van begroting en tijdslijnen. Los van dat alles is ze prettig in de omgang, contact verloopt laagdrempelig en vlot.

Melanie heeft voor ons een kleuradvies gemaakt. Met een paar muren, schilderen, nieuwe accessoires, ontstond er een volledig nieuwe woonkamer! We zijn er super blij mee... dank je wel voor je fijne advies!

Melanie heeft mij geholpen met de vernieuwing van mijn winkelinrichting. Naast het feit dat ik erg tevreden ben met het eindresultaat, vond ik haar manier van werken erg prettig. Namelijk erg ‘hands-on’ en flexibel!

Melanie adviseerde ons meer licht toe te voegen en wat bestaande meubels een andere plek te geve, dat was echt de perfecte oplossing!

Melanie heeft bij ons het kantoor voorzien van een nieuwe stijl. De huiselijke sfeer welke we wenste heeft Melanie ontzettend goed neergezet! Nadat Melanie bij ons op kantoor is geweest had ze gelijk veel ideeën. Ze maakte een duidelijk moodboard om deze ideeën te delen. Op deze manier kregen wij ook gelijk een duidelijk beeld van hoe kantoor er uit zou komen te zien. Dit werkt ontzettend fijn! Daarnaast denkt Melanie echt met je mee en schakelt ze snel. Daarnaast neemt ze het werk uit handen waardoor we hier zelf geen omkijken naar hadden. Het eindresultaat is te gek geworden! Precies wat we voor ogen hadden! Een dikke aanrader dus 😀