STYLING

Interieurstyling

MK interior deventerstraat

Wilt u iets veranderen maar weet u niet wat? Een frisse blik in de woning kan hierbij helpen. Een interieur waarbij uw persoonlijkheid en stijl in terug te zien is, daar help ik u graag mee. Of u nou alleen de woonkamer of het hele huis wil inrichten, ik help u bij een compleet interieuradvies of styling van je interieur. 

styling

Puntjes op de i.

Voor alle woonvragen.

Geen omkijken meer naar de (ver)bouwing

Verkoopstyling

MK interior Melanie Kruider

Een gestylede woning verkoopt vaak sneller dan een lege woning en brengt wellicht ook wat meer op. Huizenzoekers gaan af op de foto’s, de eerste indruk hiervan is het meest belangrijk. Aantrekkelijke foto’s dagen uit tot een bezichtiging en wellicht de uiteindelijke verkoop! Dit is vaak al te realiseren met een paar eenvoudige aanpassingen en bovendien, verkoopstyling verdient zichzelf dan snel weer terug.

U maakt maar 1 keer een eerste indruk

Laat uw huis eruit springen

Advies leidt tot kijkers

Bedrijfstyling

123 advies apeldoorn

Voor bedrijven is interieur steeds belangrijker geworden. Sfeer en beleving spelen hierin een belangrijke rol. Een bepaald interieur trekt een bepaalde doelgroep aan.

Bedrijfstyling is extra uitdagend omdat je out of the box kunt/mag/moet denken. Samen bekijken we de wensen en creëren een sfeer zodat jouw bedrijf een heerlijke plek wordt om (terug) te blijven komen.

Door te zoeken naar praktische oplossingen en een goede balans te vinden tussen kleuren, materialen en verschillende vormen, ontstaat er een ruimte die prettig aanvoelt. Inmiddels heb ik al een aantal kantoren mogen stylen. Van plan, tot inkoop van meubels, tot styling van de ruimte. Ik adviseer en begeleid je graag met het inrichten van een inspirerende en stijlvolle werkplek.

Dit is mogelijk voor een winkel, salon of kantoor.